Javni poziv za predlaganje projekata kulture i sporta radi sufinansiranja iz sredstava MKS KS za 2021

Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo obavještava javnost da je objavljen Javni poziv za predlaganje projekata kulture i sporta radi sufinansiranja iz sredstava ovog ministarstva za 2021. godinu.

Kako su naveli, kriteriji, prijava i obrasci za učešće u Javnom pozivu za sufinansiranje projekata kulture i sporta objavljeni su na web stranici https://mks.ks.gov.ba/aktuelno/konkursi/javni-poziv-za-predlaganje-projekata-kulture-i-sporta-radi-sufinansiranja-iz-3 , a mogu se i preuzeti u prostorijama zgrade Kantona Sarajevo, na recepciji, u ulici Reisa Džemaludina Čauševića broj 1.

Javni poziv će biti otvoren za podnošenje prijava do petka, 02. aprila 2021. godine, a nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

U prilogu se nalazi dokument Javnog poziva

Više informacija ovdje

Related Posts

Svjetlostkomerc i Pomozi.ba u kampanji “Srcem za znanje i ništa manje”

Svjetlostkomerc i Udruženje Pomozi.ba, uz pomoć vjernih kupaca nastojat će osigurati pomoć za bolje i lakše obrazovanje djeci socijalno ugrožene kategorije u školskoj 2022/23 godini. Društveno odgovorna kampanja “Srcem za znanje i ništa manje” realizirat će se u periodu od 15.08. do 15.09.2022. godine. U navedenom periodu, građani će kupovinom u Knjižarama SVJETLOST i kupovinom brendova koje […]

Konkurs Balkan 2022: Sufinansiranje projekata međunarodnih organizacija, javnih subjekata i civilnog društva

Konkurs Balkan 2022: Sufinansiranje projekata međunarodnih organizacija, javnih subjekata i civilnog društva Maeci Komitet ministara odobrio je 15. juna „Odluku o odobrenju i produžetku međunarodnih misija 2022“, kojom se za zemlje Zapadnog Balkana izdvaja iznos od 1,5 milion eura za doprinos procesima stabilizacije u regionu i napretku procesa pristupanja EU. Shodno tome, iz ovih sredstava biće sufinansirane[…]