Javni poziv za predlaganje projekata kulture i sporta radi sufinansiranja iz sredstava MKS KS za 2021

Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo obavještava javnost da je objavljen Javni poziv za predlaganje projekata kulture i sporta radi sufinansiranja iz sredstava ovog ministarstva za 2021. godinu.

Kako su naveli, kriteriji, prijava i obrasci za učešće u Javnom pozivu za sufinansiranje projekata kulture i sporta objavljeni su na web stranici https://mks.ks.gov.ba/aktuelno/konkursi/javni-poziv-za-predlaganje-projekata-kulture-i-sporta-radi-sufinansiranja-iz-3 , a mogu se i preuzeti u prostorijama zgrade Kantona Sarajevo, na recepciji, u ulici Reisa Džemaludina Čauševića broj 1.

Javni poziv će biti otvoren za podnošenje prijava do petka, 02. aprila 2021. godine, a nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

U prilogu se nalazi dokument Javnog poziva

Više informacija ovdje

Related Posts

Konferencija “Youth Inspiration Academy” 2022

Dodjelom priznanja “Junak/junakinja svoje zajednice”, edukativnim radionicama i koncertom Amela Ćurića Fondacija tuzlanske zajednice obilježava Međunarodni dan volontera Fondacija tuzlanske zajednice i ove godine povodom 5. decembra, Međunarodnog dana volontera, organizuje konferenciju Youth Inspiration Academy sa nizom edukativnih radionica usmjerenih na lični razvoj mladih, te njihov društveni i poduzetnički angažman. Na konferenciji, koja se ove godine održava […]

Volontiranje i aktivizam: Put ka uspjehu i izgradnji sebe

Ukoliko ideš u srednju školu ili si adolescent odnosno adolescentica koji ili koja pokušava pronaći svoje mjesto u društvu van škole/fakulteta, onda je ovaj blog baš za tebe! Osoba sam koja je svoje srednjoškolske ali i fakultetske (koji još uvijek traju) dane provodila u raznim vannastavnim aktivnostima i obavezama. Naravno, ta navika se proteže još iz osnovne[…]