Jačanje samopouzdanja i lične sigurnosti – Prijavite se!

O RADIONICAMA

Interaktivne radionice “Jačanje samopouzdanja i lične sigurnosti” smišljene su kako bi mladima
pružile alate za razvoj samopouzdanja i educirale ih o važnim aspektima lične sigurnosti. Kroz vježbe pozitivnih afirmacija, edukativne diskusije i praktične savjete, učesnici će imati priliku stvoriti dublje razumijevanje vlastite vrijednosti te naučiti prepoznati i minimizirati rizike u svakodnevnim situacijama.

Ova aktivnost potiče zajednički napor u izgradnji sigurnog okruženja te osnažuje mlade da postanu svjesni akteri u prevenciji nasilja, doprinoseći kulturi nulte tolerancije prema nasilju nad ženama i djevojčicama.

KADA I GDJE?

Radionice će se održati u Sarajevu i Banjoj Luci povodom Narandžastog dana – dana borbe protiv nasilja nad ženama i djevojčicama.

Radionica u Sarajevu će se održati 31.5. 2024. g. u Tershouse, Kolodvorska 9, s početkom u 12:00 sati, dok će se radionica u Banjoj Luci održati 5. 6. 2024. g. u hotelu Jelena s početkom u 12:00 sati.

ZA KOGA?

Radionice su namijenjene mladima uzrasta od 18 do 30 godina s područja Kantona Sarajevo i Grada Banja Luka.

Ako želite razviti svoje samopouzdanje, steći dublje razumijevanje vlastite vrijednosti i naučiti kako prepoznati i minimizirati rizike u svakodnevnim situacijama, ovo je pravo mjesto za vas!

TROŠKOVI

Radionice su potpuno besplatne za sve učesnike. Vaša želja za učenjem i doprinosom izgradnji sigurnijeg društva je sve što je potrebno. Pridružite nam se na ovim inspirativnim radionicama gdje ćemo zajedno raditi na jačanju samopouzdanja, razumijevanju vlastite vrijednosti te stvaranju kulture nulte tolerancije prema nasilju nad ženama i djevojčicama.

Prijave su moguće putem LINKA.

Maksimalan broj učesnika po radionici je 15. Odabrani učesnici će dobiti detaljne informacije o radionici putem e-maila.

Izvor: mladi.org