GIVEAWAY – Akta i Poliklinika Srce Sarajeva poklanjaju tri pregleda!

Akta i Poliklinika Srce Sarajeva poklanjaju urološki pregled (pregled prostate). Tri osobe mogu osvojiti ovu nagradu.

Akta.ba portal je odlučio da obilježi mjesec novembar u posebnom duhu. Naime, za sve one koji ne znaju mjesec novembar ima značenje mjeseca tokom kojeg se nastoji potaknuti muškarce da obrate pažnju na svoje zdravlje i obavljaju redovnee kontrole, zato se također koristi i izraz “movember” za ovaj mjesec.

Movember je pokrenut kako bi osvijestili sve ljude, posebno muškarce o važnosti redovnog zdravstvenog pregleda i potaknuli ih na odlazak kod doktora. Želja je smanjiti broj oboljelih od mentalnog zdravlja, spriječiti rak prostate i rak testisa ali i drugih bolesti. 

🎁 GIVEAWAY 🎁 – Akta i Poliklinika Srce Sarajeva vam poklanjaju urološki pregled (pregled prostate). Tri osobe mogu osvojiti ovu nagradu. Giveaway važi za BiH, a učestvovati možete do 30.11.2021. 

Detalje giveawaya možete pogledati na facebook i instagram stranici akta.ba profila:

Facebook giveaway

Instagram giveaway 

Birat ćemo 3 dobitnika nagrade, dva dobitnika sa instagrama i jednog dobitnika sa facebook-a

akta.ba

Related Posts

Pravovremena adaptacija, ulaganje u ljudstvo i interne procese vodilja napretka Agora centra

U ulici Maršala Tita na broju 109 u Tuzli nalazi se Društveno edukativni centar Agora – nezaobilazna destinacija namijenjena druženju, edukaciji i profesionalnom usavršavanju iz oblasti stranih jezika, informatike, programiranja i drugih specifičnih programa koje mogu pohađati svi zainteresovani bez obzira na godine i prethodno obrazovanje. Ističući važnost neformalne edukacije i neprestanog učenja tokom života, edukativne programe Agora centra […]

Konferencijom „Youth Inspiration Academy“ obilježen Međunarodni dan volontera

Simbolično na Međunarodni dan volontera, svečanom dodjelom priznanja ˝Junak/junakinja svoje zajednice 2021˝ zatvorena je ovogodišnja ˝Youth Inspiration Academy“, koju je za mlade sa područja Tuzlanskog kantona organizovala Fondacija tuzlanske zajednice. I ove godine, u periodu od 01. do 05. decembra u prostorijama Centra za Kulturu Tuzla, mladi su imali priliku učestvovati u edukativnim radionicama usmjerenim na njihov[…]