Poziv na trening nenasilne komunikacije

Ako ste mlada osoba iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske ili Srbije te ste zainteresirani za upoznavanje vršanjaka iz susjednih zemalja, ali i da naučite osnove nenasilne komunikacije i vođenja dijaloga onda je ovo upravo program za vas!

🤝Youth for Peace u saradnji sa Somborski edukativni centar – SEC) i Regionalna Adresa za Nenasilno Djelovanje, te uz podršku Ekumenska Inicijativa Žena – EWI organizira dva seminara u okviru projekta Regionalni Edukativni Susret – RES non Verba.

🗣Predavači na seminaru će biti dugogodišnji praktičari u polju nenasilne komunikacije treneri Otto i Anna Raffai iz Hrvatske te facilitatori Youth for Peace organizacije.

📍Seminari će biti održani u Sremski Karlovcima i Sarajevu.

Više informacija te aplikacija za prijavu na linku 👇

forms.gle/zPENSM9N4Dp1HRkD8

Related Posts

Djevojčice iz Goražda ruše predrasude o muškim i ženskim zanimanjima

Srednja stručna škola “Džemal Bijedić” Goražde je jedina u BiH koja nudi zanimanje prerađivač/ica plastike, a 10 djevojčica koje su ove godine upisale taj smjer ruše sve predrasude da je u pitanju muški posao.Srednja stručna škola “Džemal Bijedić” Goražde upisala je novu generaciju učenika/ica prerađivača/ica plastike. Odjeljenje je sastavljeno od 19 učenika/ica, što je u odnosu na […]

Javni pozivi za dodjelu finansijske podrške malim projektima

USAID kroz projekat PRO-Budućnost i Institut za razvoj mladih KULT objavljuju Javni poziv za dodjelu finansijske podrške malim projektima. Projekat PRO-Budućnost u kontinuitetu osigurava bespovratna sredstva za inicijative koje doprinose procesu pomirenja i izgradnje povjerenja u BiH, zagovaraju za mir i kolektivnu viziju za stabilnu budućnost i povezuju lokalne zajednice. Više na: https://www.probuducnost.ba/mali-grantovi?fbclid=IwAR19Nyu6L0aQjYUefEItnVhQF8BsYGO3gxAjfTy58tQ-0jp2kx09_9-D1RM