Javni poziv za mlade sa područja grada Visoko

Udruženje “Mladi Volonteri” i Fondacija Muharem Berbić u sklopu projekta “Društvena transformacija u društvenom centru” poziva sve zainteresovane mlade s posebnim fokusom na nezaposlene mlade osobe koji su registrovani kod Zavoda za zapošljavanje – Biro rada Visoko da se prijave za učešće u radionicama koje su namijenjene upravo njima.

Edukaciju za traženje posla uključujući pripremu biografije i pripremu za intervju za posao; „soft“ vještine kao što su komunikacijske vještine, timski rad, pisanje CV-a i motivacionog pisma.

Posebno ohrabrujemo mlade žene, ali i druge pripadnike mladih koji dolaze iz marginaliziranih skupina društva da uzmu učešće na ovom projektu.

Prijavu je moguće izvršiti putem mail adrese volonteribih@gmail.com. U sklopu prijave je potrebno navesti ime, prezime, kontakt telefon i email adresu sa naznakom: Prijava za učešće na radionicama za mlade.

Broj mjesta za učešće na ovoj aktivnosti je ograničen.

Sve aktivnosti u radu sa djecom će biti realizovane u Društvenom centru Visoko, a o terminima održavanja istih svi selektovani će biti naknadno obaviješteni.

Prijavu učešća u sklopu ovih aktivnosti možete izvršiti najkasnije do 08.11.2023. godine.

Projekat „Društvena transformacija u društvenom centru“, koji se realizuje u sklopu projekta “Jačanje uloge mjesnih zajednica” kojeg provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH, a koji je finansijski podržan od strane Vlade Švicarske i Švedske.

Izvor: visoko.ba