Besplatan businessacademy seminar u Sarajevu: Napravi svoj plan razvoja karijere u HR-u

U subotu, 7. marta, od 10 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Napravi svoj plan razvoja karijere u HR-u”.

Seminar „Napravi svoj plan razvoja karijere u HR-u” će obraditi segmente iz kojih se sastoji HR (regrutacija, selekcija, edukacije, performance management, salaries and benefits, motivacija i tako dalje), te podoblasti unutar svake od kategorija.

Na samom početku seminara učesnici će saznati šta je plan razvoja karijere i dobiti svoj lični template s ciljem usavršavanja oblasti koje su neophodne za svakog menadžera ljudskih resursa. Seminar će također omogućiti učesnicima ličnu analizu i evaluaciju njihovih profila kao budućih HR menadžera, sa savjetima i planom kako i do kada će postići sve što im je potrebno da bi započeli karijeru iz najpopularnije oblasti današnjice.

Zlatan Deljkić radi kao menadžer ljudskih resursa u ASA Osiguranju. Prethodno je diplomirao na Ekonomskom fakultetu, smjer Menadžment preduzeća na Univerzitetu u Zenici, na kome trenutno pohađa master studij. Ranije iskustvo je stekao u kompaniji Natron-Hayat, na poziciji Specijalist za trening i razvoj zaposlenika. U dosadašnjoj karijeri bavio se strateškim planiranjem, performance managementom, te je pohađao niz edukacija iz oblasti HRM-a, leadershipa i marketinga. 

Ko može da se prijavi

Broj mjesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savjete i unaprijedite svoja znanja i vještine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 6. marta, do 12:00. Prijavite se putem ovog linka.

prijava

Gdje i kada

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 7. marta, sa početkom u 10:00​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obaviješteni.

Kako nastaviti usavršavanje u ovoj oblasti i postati međunarodno certifikovani HR Menadžer možete saznati na: BusinessAcademy.


Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@biznis-akademija.com.

Related Posts

Poziv za učešće na programu Živi spomenici

Nakon rata koji se desio u Bosni i Hercegovini, virus etnonacionalizma pojavio se kao rezultat politike za kojeg je još uvijek teško naći lijek. Kada govorimo o mladima u BiH, mislimo na generaciju mladih koji su rođeni tokom rata, ili nakon rata, koji se ne sjećaju ratnih dešavanja. U trenutnom političkom okruženju, gdje je rat još uvijek […]